Wie zijn wij

Omega is opgericht door Lisa Veldkamp. Omega werkt ook samen met een aantal partners waar ze naar doorverwijzen of waar je zelf een afspraak kunt maken. Voor meer informatie kun je onze Links pagina bekijken.

Over Lisa

20140727-140320-50600113.jpg

Lisa is de oprichter van Omega Coaching & Healing. Zij geeft verschillende vormen van massage, healing, meditatie en coaching. Met een achtergrond in welzijnsland is zij begaan met het welzijn van mensen en vindt zij het vinden van innerlijke rust in deze hectische wereld zeer belangrijk.

Naast haar praktijk is zij schrijver. In 2007 publiceerde ze zelf haar eerste gedichtenbundel, Nothing is Forgotten. Haar eerste boek kwam begin 2014 uit, getiteld The Elemental, het eerste deel van The Fire Trilogy. Wil je meer weten over Lisa als schrijver, kun je de website van The Fire Trilogy bezoeken op www.the-elemental.co.uk

In haar vrije tijd speelt ze harp, waarover je meer kunt lezen op de pagina Harp & Healing. Lisa is editor van het Nederlandse blad Folk Harp Folks. Tevens werkt ze als freelance copywriter voor het Cultuurpodium CAPSLOC, voor haar de perfecte manier om haar liefde voor muziek en haar passie voor schrijven te combineren.

Lisa is werkzaam in Alphen aan den Rijn en op aanvraag op locatie.