Harp & Healing

Healing is een vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen. Handoplegging dus. Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. De optredende bijwerkingen hiervan zijn dat de kwalen, ontstaan door disharmonie, verminderen of zelfs verdwijnen. Doordat het lichaam lekker in z’n vel gaat zitten zal het emotionele lichaam zich ook beter gaan voelen. Andersom werkt het ook, als je emotionele lichaam zich goed voelt dan zal je lijfelijke lichaam dat ook doen. En zo zitten we weer in een opwaartse spiraal. Hierdoor treedt er een positieve verandering op niet alleen in jezelf, maar ook bij alles wat je doet. En dit heeft weer zijn uitwerking op je hele omgeving.

Ieder mens heeft de kracht in zich deze energie te gebruiken, te geven. Ga maar na waar je handen naar toe gaan als een kind gevallen is: naar de pijnlijke plek. Je hoeft hier geen kennis van zaken te hebben, dit is een aangeboren gave, en ieder levend wezen bezit deze gave. Wat je in het liefdegevoel voor een kind onbewust doet, doe je bij een behandeling met Healing bewust.

De harp is bij uitstek een ‘helend’ instrument. Met haar kabbelende tonen werkt de harp heel rustgevend en verfrissend. Omega combineert Healing & Harp in de vorm van meditaties. Dit kunnen puur muziek meditaties zijn of geleide meditaties op een specifiek onderwerp.

Wat Healing of de universele levensenergie is, valt niet of nauwelijks te verklaren. Of het iets voor jou is, kun je zelf het beste bepalen. Sommige mensen gaan op hun gevoel af, anderen hebben harde bewijzen nodig, Healing biedt dat, maar alleen door ervaring. De vraag die je jezelf moet stellen is, maakt het uit waarom ik me beter voel? Als je er voor open staat en een prettige en ontspannende behandeling wilt ondergaan, hou je er beslist een fijne ervaring aan over en voel jij je beter en meer in balans.
Healingsessies zijn afhankelijk van de persoon en zijn in tijdsduur dus heel verschillend, je krijgt vrijblijvend een indicatie hoelang je behandeling duurt.

Lisa speelt op Camac Harps.