Coaching

Naast massages en healing is het ook mogelijk om coaching te krijgen bij Omega. Veel mensen hebben (gelukkig) een partner, ouders, vrienden waar ze terecht kunnen voor advies, een troostende schouder of de zogenoemde ‘schop onder de kont’.

Soms is het echter fijn om problemen te bespreken met een buitenstaander, die ook niet alles van je weet, maar je wel verder helpt. Bij Omega helpen we je voornamelijk om zelf tot het antwoord of de oplossing te komen.

Dat doen we in 30 of 60 minuten sessies. Een eerste intake gesprek duurt 90 minuten en het kan zijn dat bij een zeer specifiek probleem zo’n intakegesprek al genoeg is om je weer op weg te helpen. Vervolgafspraken worden altijd in overleg gemaakt en we bepalen samen de frequentie.

Het is niet de bedoeling dat je afhankelijk wordt van de diensten van Omega. We streven er naar om je de handvatten mee te geven zodat je zelf weer verder kunt en ook je eigen valkuil(en) leert herkennen zodat je ze een eventuele volgende keer voor kunt zijn of helemaal kunt vermijden.

Problemen kunnen variëren van de relationele sfeer tot de financiële sfeer. De aard van het probleem willen we natuurlijk wel graag weten, maar we gaan vooral samen op zoek naar de achtergrond. Waarom doen we iets? Waarom maakt je dat gelukkig of juist niet? Samen kijken we naar hoe we jouw eigen patronen kunnen doorbreken en aanpassen.

Denk niet ‘maar mijn probleem heb ik al zo lang, het is veel te groot’, ook dat is een reactie die je jezelf hebt ‘aangeleerd’. En het goede nieuws is, wat aangeleerd is, kun je veranderen!